Samarbejdsaftale med Discimport.dk

Søhøjlandets Disc Golf har indgået en stærk samarbejdsaftale med Discimport.dk. Aftalen er flerårig og partnerskabet er strategisk, idet der i aftalen er fokus på at styrke disc golf sporten for alle målgrupper over de kommende år i Søhøjlandet. Der er ingen tvivl om at aftalen vil fremme  klubbens arbejde med at vokse og bidrage til at højne det professionelle niveau såvel som bredden i amatør disc golf i Silkeborg.

Der er også nogle umiddelbare medlemsfordele ved partnerskabet med Discimport.dk. Som medlem af Søhøjlandets Disc Golf  i 2021 modtager du en specialdesignet fundraiser støttedisc med vores nye logo. Med andre ord modtager alle 2021 medlemmer af Søhøjlandets Disc Golf denne disc. Nye medlemmer vil fremover modtage en velkomstpakke med discen og lidt andre lækkerier. Der er i øjeblikket ventetid hos producenterne (grundet COVID-19), men vi kan allerede nu afsløre, at discen vil være i Premium kvalitet, med et lækkert design  – en disc, der helt sikkert er værd at vente på, og som kun vil blive udbudt til salg ved specialarrangementer til fundraiser pris. Opdatering 2023: Ventetiden er ovre og den lovede fundraiser støttedisc/klubdisc med klubbens logo er hjemkommet. Alle som var medlemmer i 2021 og frem er blevet tilbudt et eksemplar.

Men partnerskabet med Discimport.dk stopper ikke her. Som medlem af Søhøjlandets Disc Golf får du også mulighed for at benytte en solid rabat på ikke nedsatte varer hos Discimport.dk når du handler online. Som medlem får du tilsendt en personlig rabatkode, som ikke må benyttes af andre end dig som medlem af Søhøjlandets Disc Golf.

Discimport har i 2022 udvidet deres del af aftalen, så medlemmernes mulighed for klubrabat er udvidet til også at gælde i den fysiske butik i Engesvang. Klubben indrapporterer betalende medlemmer til Discimport, så medarbejderne i butikkerne kan slå op og bekræfte I er berettiget til rabat. Hvis man ikke ønsker sit navn udleveret til Discimport, skal man blot orientere kasseren om dette.

Husk, du må ikke gå ned på udstyr!  Happy shopping 😊.